lunes, 12 de noviembre de 2012

Camp Atac - Aclimatacio

Aquesta nit ha fet molt fred i es una llastima pero el meu sac a 5000m en refugi va funcionar ara be a 4500m en tenda ha fet bluf. He dormit amb mitjons i els botins de les botes, malles i sobre uns pantalons per fer hivernals i una primera capa de icebraker de lo mes potent, un forro prim, el forro de pell de yak. Amb tot i aixo no ha estat un dormir calent, a mes dormia de dos hores en dos hores i ja estat una m. L'alçada i el fred afecten molt. Tot i aixo he sobreviscut i a la que el sol ha tret el cap ha fet calor.

Per cert una de les coses mes impressionants que sents a la nit enmig del silenci son els allaus. Com tot el dia fa sol cap a la nit es quant passen i os asseguro que acollona ja que els annapurnes estan una mica lluny i sona com si fos aqui mateix. En eleu cas no hi ha cap perill. Estem en zona descoberta i sense neu, casi.

Avui el Gomba i un dels porters han anat a fer cim i a equipar la ruta final. Jo he pujat a 5000m per aclimatar i he tornat. Perque tingueu una idea he etat unes 4 hores, no he fetes de 4km de distancia i n'he pujat i baixat 1.2km en total. Os podeu imaginar la pendent. El que mola es que tenia el pic al costat pero feia molt fred ara fa un vent bestial i je tornat a la tenda per no cansar les cames ja que dema toca cim.

No ho veig impossible pero l'alçada, el vent i el fred que fa no ajuden gaire. Bueno ara espero a Gomba descansant a la tenda perque hem comuniqui el pla de dema

Fins ara i per cert l'aclimatacio funciona ja que no he tingut de moment cap contratemps.

Yupioiio. Acabo de recordar que entre altres coses a la motxila sempre duc una manta termica. S'acabat el fred. Biennnnn o almenys eso espero.

Aixo es un continuo de bones noticies. La Maite el dia que vaig passar per la farmaciola me va donar ins escalfadors que s'acriven amb el aire. Es una petita font de calor que dura 24h i la pots portar en una butxaca o be el que esta fent ara que es calentar el sac. Ai on tenia el cap ahir la nit. Ostres acaba de sonar un mega allau. L'he vist, Annapurna II. Impressionant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario